Vill inte åka hem!

En vanlig morgon här så vaknar jag runt klockan 10.00 (sååå lyxigt och tonårsaktigt)! Sen gör jag i ordning frukost som jag kanske äter på terassen och småpratar med de andra i kollektivet som är hemma/vakna. Sen tar jag yogamattan under armen och kör lite lugn yoga bakom huset där utsikten är helt jävla faktisk. Har man tur så är det vindstilla, soligt och runt 22 grader. Har man otur så blåser och regnar det och är 17 grader. Då stänger jag in mig på rummet och yogar inomhus. Sedan kanske jag chillar lite vid poolen (som idag), leker med hundvalpen Baily eller jobbar vid datorn några timmar. Det är alltid minst 3 personer hemma på dagtid så jag behöver inte vara själv om jag inte vill. Vid femtiden kommer Johan hem från jobbet på bryggeriet. Någon eller några timmar senare äter vi middag tillsammans, alla 7 som bor här. Det är lite olika vem som lagar mat men alla är jätteduktiga på det så varje kväll serveras det något gott! Ofta har någon bakat efterrätt också….. Och så dricks det hemgjort vin som paret som äger huset har gjort. Ikväll var det jag som lagade middag. Det är verkligen trevligt, vi är som en liten familj. Antingen bestämmer vi oss för att bara vara hemma och ta det lugnt eller så hittar vi på något. Ikväll var vi till exempel på bio (tredje gången på två veckor). Vid 12 tiden stupar J. I säng och somnar på några minuter, medan jag ligger här vaken brevid och bloggar :). Ja, det är min vardag här på Nya Zeeland just nu. Vill verkligen inte åka hem!