Sista helgen

Den här sista helgen på Nya zeeland har varit full med roliga saker.

Först har vi haft Thanksgiving middag här i huset. Det lagades bisarra mängder mat och vi frossade i kalkon, pumpa, potatisgratäng och goda efterrätter.


Det har också kalasats vid poolen då en i huset fyllde år och NZ bjöd på årets varmaste dag. Det började med en cider på förmiddagen och fortsatte hela kvällen med vänner som droppade förbi och mat som slängdes ihop. Det är fortfarande bara försommar här men i helgen kunde vi sitta ute tills solen gick ner i bara bikini. Ljumma spontana sommarkvällar är det bästa jag vet!

Och idag blev det en tur till närliggande staden Orewa, för en ”gypsy market”. Inte helt politiskt korrekt namnval kanske…..? Det var i alla fall en jättehärlig marknad med massor av små stånd som sålde allt från smycken till handgjorda möbler och mat. Och så passade jag på att skaffa en liten piercing i örat också. Sedan hängde vi på stranden ett tag innan vi tog en öl på ”puben”. På bilderna ser ni alltså (förutom Johan) två av de tre killarna som bor här i kollektivet. De är väldigt gulliga, roliga och flamsiga. Eftersom dom är i 20 årsåldern så kallar vi dom för ”kidsen” och att jag och Johan är mamma och pappa. Kommer sakna dom!