Svar på kommentarer

Jag är dålig på svara på kommentarer, men jag läser varenda en och blir så otroligt glad när ni skriver. Ofta läser jag högt för Johan eller tar en skärmdump och skickar till honom och bara: <3 <3 <3 <3. Alltså på allvar, det är ju till er jag skriver. Ingen läsare = ingen blogg. Och som nu när jag genomgår världens största livsförändring så är ni här och peppar. Det får mig faktiskt att bli så himla modig! Jag tänker att jag ska försöka att svara på kommentarer så här, någon gång ibland, och sammanställa allt i ett inlägg. Så om ni har några frågor om resan eller om något annat så är det bara att kommentera under ett inlägg och så lovar jag att besvara det lite senare. Här kommer första gänget! Puss!!!

unnamed

Johanna: Gud så härligt!!!!! och vad modigt! hoppas du håller oss uppdaterade :)
Svar: Tack! Ja, jag lovar :).

Ida: Åh Byron Bay är supermysigt :D helt perfekt ställe för surfing och härligt chillhäng!!
Svar: Ja, jag har än så länge inte hört något negativt om Byron Bay, känns som ett soft och avslappnat ställe att bo på något år.

Louise: Vilken fantastiskt bra krönika! Det var verkligen en text jag behövde läsa just nu känns det som.. Tack!
Svar: Roligt att du gillade krönikan! Ska försöka publicera fler liknande texter framöver… (har en rolig nyhet att berätta om någon vecka som handlar om ett nytt krönikör- jobb!!)

Johanna: Så otroligt roligt! Lycka till! Berätta gärna mer i bloggen om vad din plan där nere är. Låter underbart! Och det är nog ett lätt land att flytta till om man jämför – fått intrycket av att alla är så sociala.
Svar: Ja, jag hoppas ju också det. Folk på Nya Zeeland är i alla fall så sjukt mycket mer pratsamma och sociala än Svenskar överlag så jag hoppas att även Australiensare är det!

b3c479daca56c04d0b964498ca08009b

Julle: Oh guud vad häftigt! Du gör helt rätt som ger dig ut på det här äventyret. Livet är fort kort för att leva mediokert, om man kan ha det bättre. Så fort jag är klar med min utbildning så ska jag söka jobb utomlands….funderar på Nya Zeeland faktiskt. Sverige är tryggt men det känns för instängt.. vill träffa mer öppna människor. Lova att blogga därifrån :)
Svar: Jaaa! Tycker absolut att du ska åka till Nya Zeeland. Om jag skulle bo på en plats där skulle jag alla gånger välja Wellington! Mycket mysigare än Auckland. Tack för pepp!!!

Jennifer: Åh men gud! Byron Bay ÄR FANTASTISKT! Har ni någon tanke om vad ni vill/önskar jobba med?
Jag säger hur som helst – heja heja er, såklart att ni ska bo utomlands, fan vad underbart!
Svar: Johan kommer ju att söka jobb på ett bryggeri (lite kritiskt för det finns bara två bryggerier på hela stället så han har bara två chanser på sig….) – och jag kan i princip jobba med vad som helst! Kommer också att frilansa en del förhoppningsvis.

1

Emma: Men katterna då? Se till att dem får det bra för Guds skull Med vänlig hälsning, kattälskare. Tycker det låter oerhört klokt att du lyssnar på vad du känner. Kör bara kör :) Hoppas du inte slutar blogga bara för gillar din blogg!!!
Svar: Ja, mina älskade katter :,). Om det är något jag är ledsen över så är det att behöva lämna dem. Vi har ju bott ihop i sex år och de är ju familj för mig. Det är inte helt löst än men jag hoppas att mina föräldrar går med på att ta hand om dem. De bor i ett lugnt villaområde så katterna kan springa ute och jaga råttor och ha det bra. (Men om DU älskar katter och vill pröva på livet med katt så hör av dig. Dessa godbitar är de keligaste och mysigaste som finns. De måste dock få tillgång till att gå ut eftersom de är vana vid det och bli överrösta med kärlek (och mat.)) Och nej – jag lovar att inte sluta blogga! Tummis.