babygos, bajsblöjor & Babblarna

Min vardag just nu består av babygos, bajsblöjor och Babblarna. Det är faktiskt väldigt mysigt, även om jag idag har jobbat/varit igång i 17 timmar och är helt slut. Vissa dagar blir det nämligen dubbeljobb med både bebisen på dagen och sen ungdomsgård på kvällen. För er som inte vet så passade jag mitt kusinbarn som då bara var 10 månader under sommaren och nu hoppar jag in några veckor igen, tills bebisen ska börja på förskola. Slutade väldigt tvärt på mitt jobb på fritids, av anledningar som jag kanske kommer dela med mig av längre fram – så detta extrajobb passade perfekt just nu. Det är faktiskt toppen för jag kan passa på att frilansjobba när han sover och även fixa saker inför resan. Dessutom har jag chans att se på  massor av film i mjukiskläder och njuter av att slippa vara utomhus. Idag tog vi oss dessutom ut på lunch med en tjejkompis och bäbin fick röja runt på en Thairestaurang och kleta ris i håret.

Efter jobb nr 1 åkte jag till jobb nr 2, nämligen ungdomsgården där det var ”tjejkväll”. På vägen landade jag på Enskede gamla bageri som är ett charmigt gammeldags café/bageri – tips! Åt bulle och drack kaffe till middag (fick kortslutning när jag skulle beställa). På ungdomsgården körde vi yoga vilket var så himla skönt och behövligt. Nu har jag kraschat hemma i soffan. En lång men bra dag. Tack för det.

2 kommentarer

  1. Moa · 15 december, 2015

    Du som skrivit att du trivdes så bra på fritids eller jag kanske har missuppfattat(?) Jag hoppas du kommer att berätta anledningen så småningom :)) om du vill.

    • ceciliasalamon · 15 december, 2015

      Ja, jag trivdes väldigt bra där men den sista månaden blev det så dålig stämning i personalgruppen att jag inte kunde vara kvar. Kanske kommer skriva ett inlägg om det när jag får lite mer distans till det hela!

Kommentarer är avstängda.