Pausunderhållning

Hej älsklingar. Gud vilket race det varit den här veckan. Är helt utarbetad i kombination med den här istiden som dragit över Sverige. Min lägenhet är även den så kall att jag liksom ALDRIG lyckas tina upp. Går runt i tusen tröjor, långkalsonger och raggsockor och fryser hela tiden. Blir bara varm när jag 1. duschar eller 2. lägger mig i fosterställning framför min lilla varmluftsfläkt som jag inhandlat och skedar den.

Men. Nu är den här galna veckan över och jag kommer försöka göra minimalt lite under helgen. Sedan börjar nedräkningen till Det Stora Äventyret. Har fortfarande inte hittat något jobb eller boende eller fått mitt visum godkänt. Och jag åker om 13 dagar. Nämensåatte…….

Så medan jag försöker att andas i en fyrkant och komma ned i varv så bjuder jag på lite inlägg som jag gjort för Happy pancake´s räkning. Enjoy!

”Snön ligger tjock och glittrande vit på marken och temperaturen klättrar neråt. Just nu längtar vi som aldrig förr efter värme och kärlek. Här listar vi 8 dejt-aktiviteter som kan göra en kylig vinterdag riktigt het!”
giveandtake
”Dejtingvärlden på nätet kan ibland kännas som ett laglöst land där inga regler existerar. Där det är okej att döma någon på en sekund, att skriva otrevliga eller sexistiska kommentarer eller att inte höra av sig efter en dejt.” Ett inlägg om vett och etikett på nätet! 
 set_titanic_640