Check list

Nu är nästan alla stora grejer ordnade inför Australien-resan. Fick idag veta att mitt visum beviljats vilket var en enorm lättnad! Dessutom har jag en sådan tur att jag har en syssling som bor i just Byron bay som har lovat att försöka hjälpa mig med både jobb och boende. Visste inte att han bodde där när jag bokade flygbiljetten, utan det var min pappa som föreslog att jag skulle kontakta honom då han visste att han bodde i Australien. Min syssling och jag har inte setts sedan jag var liten, men han har varit så himla hjälpsam. Känns tryggt att ”känna” någon där på andra sidan jordklotet. Idag sitter jag på ett café och betar av min to do -list. Det är så mycket tråkiga småsaker att ordna att jag blir tokig.

FIXAT:

Working holiday visum beviljat för 1 år.
Förnyat pass.
Ordnat uthyrning av lägenheten.
Fixat kattvakt.
Bokat flygbiljett + hotell för en natt i Bangkok.
Bokat boende för de första 10 dagarna (Air BnB).

KVAR ATT GÖRA:

Ordna ett mer långsiktigt boende. Har ett rum på G. i Byron bay. Håller tummarna att det blir mitt!
√ Ordna sjukförsäkring.
Storstäda och göra en rejäl utrensning i lägenheten.

Köpa en ny resväska.
Hämta ut mediciner och apoteksgrejer för ett år. 
Lägga alla räkningar på E-faktura.
Lägga om mitt mobil- abbonemang.
Beställa linser.
Skriva ett personligt brev och CV på engelska och söka jobb.
Styra upp en hejdå- öl med alla kompisar. 
Få iväg in en STOR jobbgrej (!).
Packa…. 

3adc9c3a1b8f1a83dc25bca08c5d2958
8bd2b5d387687661e6ddd092f71ad870

2 kommentarer

  1. Moa · 18 januari, 2016

    vad modig du är som vågar flytta så långt, hade aldrig vågat, bara att flytta till en annan stad känns skrämmande hehe.. Lycka till med listan!

    • ceciliasalamon · 18 januari, 2016

      Man kan inte vara modig om man inte är rädd :)

Kommentarer är avstängda.