Dagens kontor + känsla 

Bara för att jag skrev att jag mådde SÅ HIMLA BRA igår, så vaknade jag såklart upp med sämsta humöret och huvudvärk idag………..

Suck.

Johan tycker att jag löjlig som ska ”leta efter problem som inte finns” men jag mår ju dåligt på riktigt även om det absolut inte finns någon anledning till det. Så svårt att skaka av sig den där känslan. Jag VET att det enda som hjälper är att komma utanför dörren och komma igång med dagen – men det är som att jag är fast i lägenheten och inte kommer därifrån. Vill inte kliva upp ur sängen, att sätta i linserna känns jättejobbigt, att äta frukost är äckligt… Skulle behöva något som DROG igång mig. På morgonen är jag verkligen värdens sämsta människa. Det finns inte ett uns av energi i mig. Att jag har lyckats frilansa på egen hand i fem år är fan ett mirakel. Men det har också lett till mycket kvällsjobb och ångest. Ok, slut på världens tråkigaste utläggning om mitt morgonhumör……….

Nu har jag i alla fall lyckats hamna på mitt favoritcafé där jag betar av lite jobb. Om exakt en vecka åker jag!!!! 

Dessa små gosiga jävlar gör det omöjligt att komma upp ur sängen på morgonen.