Nya bloggteman!

Nytt år betyder också en utvärdering av bloggen. Vad vill jag skriva om och vad vill ni läsa om? I perioder har det inte känts lustfyllt och jag har undrat om bloggandet tagit för mycket tid från livet IRL. Men jag har alltid kommit tillbaka och bloggen har ju hängt med mig de senaste åtta (!!) åren. Det är klart att jag inte kan sluta nu. Ni har verkligen fått följa med mig på den här så kallade livsresan, i nöd och lust. Det mesta har jag varit öppen om, och så vill jag fortsätta att ha det. Jag ser bloggen som ett kravlöst ställe där jag får skriva av mig och där jag också kan få pepp och råd av er läsare. Jag skriver både för er och för mig själv. Ofta går jag tillbaka och bläddrar i arkiven. Någon sa en gång att ”ett liv som är värt att levas är värt att skriva om”. Jag kan ha missuppfattat citatet lite men skit samma. På torsdag gör jag min definitivt läskigaste och häftigaste resa någonsin. Jag ska inte bara på semester, jag ska faktiskt testa att leva utomlands. I Australien vill jag ta mycket bilder och få inspiration till att skriva och blogga mer. Men redan nu börjar en förändring. Jag ska testa att köra fasta teman varje vecka, och så får vi se om upplägget känns kul och blir bra! Jag drar igång detta så fort jag landat i Byron bay. Så här tänker jag mig:

Måndagar – dagens hälsotips
Här delar jag med mig av till exempel goda nyttiga recept, smarta mellanmål, något nytt yoga-klipp som jag älskar, kom-igång-motivation, morgon och kvällsrutiner och annat smått och gott.

0465fd2b1544d8407d7a616e66d42eb6

Onsdagar – dagens ytliga
Här får jag gå all in med tips och trix om allt inom skönhet. Under åren i tidningsbranschen har jag snappat upp och prövat en hel del produkter. Vad funkar och vad är bullshit? Vardags makeup, frisyrtips, budgetknep med mera.

7ac7f6ae8f0ef92e21c3a0e7ae5ecca4

Fredagar – dagens lista 
Här bjussar jag på en lista med varierande innehåll. En liten ego-intervju med mig själv helt enkelt :).

eaa1780eae2f23b9795efa2b2fdb0f20

Lördagar – dagens mood board
Gott och blandat som jag inspireras av just nu.

b8474b22f68f39d75bfe043ef24d1097

Söndagar – Jag svarar er
Här sammanställer jag veckans kommentarer och svarar på dom om det kommit några!

3a9b49dc2ca9d155762311fe4e322b2b

Vad säger ni? Det kan väl bli bra? ♥

4 kommentarer

 1. Låter helt strålande!

  • ceciliasalamon · 25 januari, 2016

   =) Tack, kul!

 2. Moa · 25 januari, 2016

  Det låter hur bra som helst, spännande!

 3. Emma · 25 januari, 2016

  Låter toppen!

Kommentarer är avstängda.