The last supper

Skolkade från allt fixande under några timmar för att käka middag med en tjejkompis på den charmiga kvarterskrogen Två små svin. Det blev smörrebröd med pannbiff och tjeckisk öl. Så. Himla. Trevligt. Men när vi kramades hejdå fick jag en liten klump i magen. Det är så jobbigt med avsked. Vill bara skratta bort det och säga ”äsch vi ses ju snart!”. Bävar över att krama min mamma och pappa hejdå på torsdag morgon innan jag åker till Arlanda. Min pappa har haft lite problem med sitt hjärta så det känns extra jobbigt att resa iväg. Men det är bara att stålsätta sig och köra. Trots att det är tråkigt att lämna alla i Sverige så känns beslutet 100 % rätt. (Försöker övertala mig själv om ni undrar varför jag tjatar om detta). :) Nej, nu ska jag återgå till detta:

HUR i helvete ska jag kunna packa ner hela mitt liv i en resväska??!? Det är ORIMLIGT.

2 kommentarer

  1. Johanna · 26 januari, 2016

    Det är tufft med hej dån.. Men att ha ouppfyllda drömmar är nog värre! Lycka till och önskar även att din pappa blir bra, kram

  2. Karolina · 26 januari, 2016

    Katten <3

Kommentarer är avstängda.