Halva inne 

Nämen heeeej från Bangkoks flygplats. Dricker en sjukt efterlängtad och välbehövlig cappuccino från Starbucks och försöker att fördriva tiden tills mitt plan lyfter. Resan hit har både gått jättebra och ganska dåligt beroende på hur man ser det :). Jättebra för att jag fick tre säten för mig själv på planet vilket ledde till den bästa flygresan ever!! Slocknade efter en liten piller-coctail och sov som en prinsessa. Men lite mindre bra var det att det ”lyxhotell” jag bokat i Bangkok var en riktig katastrof. Hade bokat en natt för att få sova ut, duscha och äta gott innan det var dags för nästa långflygning. Det skulle vara ett 4 stjärnigt hotell och bilderna på hemsidan var fantastiska. Men när jag checkade in visade det sig vara ett pyttelitet gult rum som luktade konstigt. Sängen var stenhård, det fanns inget wifi och duschen var kall. Frukosten bestod av ris och korv typ. Men svensk som jag är så klagade jag förstås inte utan försökte göra det bästa av situationen. Lyckades sova lite och sen la jag mig vid Polen och läste. Beställde också take away (blev såklart en knasig felbeställning) och tittade på Thailändsk skräp-tv. Gissa om jag blev förvånad när Hans Rosling dök upp i en tv-intervju! Tyckte jag var coolt. Hur som helst- jag mår bra, är pirrigt förväntansfull och längtar tills jag landar på Australiensk mark. Vi hörs då!  

       
  När jag åkte från flygplatsen tidigt imorse höll solen på att gå upp och för några ögonblick var himlen alldeles gul och röd och solen var som en knallorange badboll. Det tillsammans med den fuktiga luften, en särskild doft, och exotiska fåglar som kvittrade i buskarna fick mig att drabbas av den där speciella utomlandskänslan. En känsla av att vara mitt i ett äventyr.

   


 

En kommentar

  1. Erika · 29 januari, 2016

    Det här är såååå spännande att få följa! ge oss mer, mer, meeeer! :D

Kommentarer är avstängda.