Framme! 

Vaknade precis upp i mitt nya rum här i Byron Bay. Klockan är 8 på morgonen och nu ska jag ut på upptäcksfärd. Känns lite läskigt att vara SJÄLV. Är livrädd att typ gå vilse och inte hitta tillbaka och sånt. Men det är bara att intala sig att det alltid känns så på nya platser. Om några dagar kommer ju allt kännas annorlunda. Älskar i alla fall mitt boende och kvinnan som äger det. Hon är lite ”mammig” vilket är skönt. Det bor flera andra air bnb gäster här (tror det finns 4 andra rum till uthyrning). Har än så länge bara träffat en belgisk tjej som jag gillade jättemycket. Vi kändes väldigt lika. Nej nu ska jag våga mig ut i badrummet. Puss!  

 

2 kommentarer

 1. Erica · 30 januari, 2016

  Har följt din blogg flera år utan att kommentera men kände att jag ville göra det nu.
  Jag drog till Sydney för snart tre år sedan för att jag var less på allt hemma. Efter ett år flyttade jag ner till Melbourne och har haft det heeelt otroligt hela tiden, särskilt här. Har träffat fantastiska människor som har blivit mina bästa vänner. Har även träffat en kille nu, som tyvärr kommer dra om några månader (men det är en annan historia). Jag hoppas verkligen att du kommer trivas, vilket jag är övertygad om att du kommer göra. Hör gärna av dig om du kommer ner hit. Blir lite avis att du har den första underbara tiden framför dig.
  Ha det jättebra och njut av allt!

  • Cissi svarar · 30 januari, 2016

   Tack för att du skrev! Nu blev jag ännu mer peppad på att åka till Melbourne. Det är faktiskt där jag och Johan har pratat om att stanna. Han har nämligen fått en otrolig jobbmöjlighet där som ansvarig på ett nytt bryggeri och det är nog enklare för mig att hitta ett jobb där också än i Byron bay. Ses jättegärna när jag kommer dit – adda mig på Facebook cecilia salamon om du vill och släng iväg ett meddelande. Kram!

Kommentarer är avstängda.