Dagens hälsotips: uppdaterade vattenflaskan!

0465fd2b1544d8407d7a616e66d42eb6

Är ni som jag och har svårt att få i er vatten under dagen? Jag tycker faktiskt att vatten är rätt… äckligt? Då har jag ett tips som är väldigt enkelt men som gör att jag dricker ca 50 % mer vatten om dagarna. Istället för att ha en vattenflaska som är nån gammal äcklig petflaska som samlar på sig massor av bakterier så har jag investerat i en ordentlig snygg vattenflaska i rostfritt stål. Köp en som inte väger något så du slipper bära onödig vikt! Sen hackar jag i en lime eller citron och fyller flaskan med vatten och stoppar in i kylskåpet. Då får jag ett mått på hur mycket vatten jag dricker under en dag. Mitt mål är att flaskan ska vara tom på kvällen. Vattnet tar verkligen smak av frukten och får mig att faktiskt vilja dricka mer. Kanske kan du kasta i mynta, apelsin eller något annat fräscht?

Unknown Vattenflaska-bkr-water-bottle-148x300