Fotovägg inspiration

Om det är något som jag längtar efter så är det att få inreda min och Johans första gemensamma lägenhet! Eftersom det senaste året i princip bara har bestått av att dra till Nya zeeland i tre omgångar (…) så har inredning legat längst ner på prioriteringslistan. Men ni som läst min blogg länge vet hur hemmakär jag är och hur viktigt jag tycker det är att ha det mysigt och fint där jag bor. En väldigt enkel sak  man kan göra för att skapa ett personligt hem är att göra sin egna fotovägg. Det är mycket billigare än att köpa färdiga tavlor och blir så mycket roligare. Här kommer mina bästa tips för att inreda personligt med foton!

1. Köp billiga ramar second hand och spraya med tex. gulfärg. Så här fint blev det i min hall!
2. Våga blanda! Färg, svartvitt, stort, litet, form, material. Det finns inga regler här!
3. Mixa foton med andra saker. tex. vykort, en fjäder, en inramad teckning, din finaste klänning, en tågbiljett…
4. Testa att hänga upp foton med klädnypor på en tvättlin eller använda en gren som du låter fotona hänga från. Eller vira en ljusslinga kring fotona för en fin ram.
5. Är du ute efter snygga motiv finns det supermånga att välja mellan på Pinterest. Sök på ”art prins” och skriv ut dom som du gillar.

Räkna med att det kommer att komma mer inredningsinlägg framöver. Det pirrar bokstavligt i kroppen när jag tänker på det. <3