Höst/vår- stil

Jag antar att ni i Sverige längtar mer än något annat efter sol och vår! Tycker oftast att mars är en riktigt tuff månad för man bara väntar och väntar, men det går så lååångsamt. För mig är det lite motsatt här eftersom det har varit så jävla varmt sen jag kom till Australien. Här längtar man efter att det ska bli lite svalare så att det är behagligt att vara ute. Nu är det perfekt väder enligt mig! – 20 grader och sol. Lite för kallt för stranden dock, men vädret kan svänga ganska extremt. 17 grader och blåst ena dagen och 33 grader och stekande sol nästa. Nu ser jag faktiskt fram emot hösten här. Att få sätta på sig en stickad mysig tröja och halsduk. Jeans och skinnjacka. Antar att det speglar min sinnesstämning rätt bra. Har haft semester så länge nu att jag längtar efter jobb och vardag. Att fixa sig, dra på mascara, svepa en kaffe och gå hemifrån tidigt. Eftersom höst här och vår i Sverige betyder ungefär samma klimat så tänkte jag bjuda på lite stil-inspiration som jag plöjt från Pinterest. Så kan vi längta tillsammans!

Älskar kombinationen sneakers, mysig lite för stor tröja och slitna jeans + några snygga smycken och obligatoriska solglasögon såklart!

2 kommentarer

  1. Johanna · 15 mars, 2016

    Nyfiken – vad har du tänkt ägna dig åt för jobb där nere? Och vilken slags skrivande? :)

    • ceciliasalamon · 15 mars, 2016

      Hej Johanna! Ska söka jobb på typ bar/café och kombinera det med skrivjobb. Vill ha ett socialt extrajobb där jag träffar kul folk eftersom jag inte känner någon här. Kommer att fortsätta skriva för Happy pancake, några enstaka tidnings-frilansjobb och så bloggen så klart!

Kommentarer är avstängda.