Helgen

Vi var på en hejdåfest igår för en tjej jag lärt känna här som åker hem till Sverige. Självklart glömde jag att fota, men jag lyckades ta två bilder på mig själv innan vi gick. Eller, ja, Johan tog dem såklart. Börjar få rejäl klädkris nu. Hade med mig en halv resväska med sommarkläder och dessa har använts om och om igen under de senaste tre månaderna. Har liksom INGET nytt och kul att sätta på mig, men inte ekonomin för att köpa en ny garderob direkt. Så man får använda fantasin lite. Igår tog jag fram saxen och klippte av en för liten byxdress så det blev en topp och matchade med kjol och ett hemmagjort skärp ;).

Och när vi åkte hem på natten överraskades vi av detta i vår Uber. Handkräm och servetter fastsatt med silvertejp på ett av sätena. Och om inte det var sjukt nog – en blinkade discolampa i baksätet.

… idag har vi varit sjukt sega, men vi har ändå gjort något väldigt roligt – nämligen köpt en bil! (Eller ja, Johan har köpt en bil som jag hoppas på att bli skjutsad i då och då… ;) Jag har nämligen inget körkort..). Annars har jag tränat lite och nu på kvällen har vi ätit pizzamackor (90- talsnostalgi!) och sett på film.

ford-laser-kq-1

Så här ser den ut, vår lilla söta bil. Inget vrålåk direkt men OJ vad skönt det ska bli att slippa kånka Ikeamöbler på tåget eller att bara kunna dra iväg en helg till någon vacker strand eller coolt utflyktsmål utan att behöva krångla med bussar och tidtabeller. När jag får tid, pengar och känner mig mer motiverad så tänker jag ta det där jäkla körkortet. Men just nu är jag rätt nöjd med att låta min kille agera chaufför… Speciellt eftersom det är vänstertrafik här!

2 kommentarer

  1. ida · 24 april, 2016

    wohooooo! Grattis till the CAR! De e fasen gött med bil, gör att man ser sig runt lite mer och känner sig mer hemma på ett ställe :)

    • ceciliasalamon · 24 april, 2016

      Tack! Trots allt krångel (se senaste inlägget) så är vi väldigt nöjda! =)

Kommentarer är avstängda.