No more svett

 

7ac7f6ae8f0ef92e21c3a0e7ae5ecca4

Det har blivit dags för något som var väldigt länge sedan – nämligen DAGENS YTLIGA TIPS!
Alla mina kompisar vet att jag alltid svettas och typ måste sitta och torka (…) om jag har gått lite fort någonstans, haha. Jag har nog seriöst testat allt. Från Absolut torr (fick utslag och det kliade så att jag trodde att jag skulle avlida) till varenda märke som finns att köpa. Ofta fungerar en ny deo i ett par veckor innan jag blir immun (?) mot den och den slutar fungera. Det händer att jag varvar mellan kanske sex olika deodoranter för att lura kroppen. Är det någon mer än jag som känner igen sig eller är det något seriöst fel på mina svettkörtlar?

Hur som helst så hittade jag för ett par månader sedan äntligen en deo som faktiskt fungerar på mig (peppar, peppar!). Det här är andra förpackningen som jag är inne på så jag är väldigt hoppfull att den kommer fortsätta leverera <3 <3. Den var ganska dyr jämfört med en vanlig deo, men ändå värt det för då slipper jag köpa 12 andra att varva mellan… Rexonas nya clinical protection. Det står att man ska applicera den på natten innan man går och lägger sig – men det har jag aldrig orkat göra. Däremot får man lätt deokladd/fläckar på kläder så man får vara lite försiktig. Vill verkligen slå ett slag för denna deo för oss svettisar där ute. Det finns hopp!!! Den luktar ingenting och man är fräsch hela dagen.

Obs obs! Ingen reklam. Jag lovar.

Superdeon och lite naket!

4 kommentarer

 1. Snyggt fotat där! Och alltså jag har lärt mig att man alltid ska ”applicera” deo kvällen innan, liksom efter att ha duschat – eftersom den måste hinna ”gå in i huden”.
  Jag har gillat Vichys deos men de är rätt dyra så nöjer mig med Nivea nu… Vad kostar denna?

  • ceciliasalamon · 28 april, 2016

   Hmmm… kanske ska pröva det där med deon på kvällen innan ändå? Det skadar ju inte! Tror tyvärr att de ligger i samma prisklass som vichys om inte dyrare. 100 kronor eller lite mer tror jag den kostar. Men värt tycker jag i alla fall.

 2. marie · 28 april, 2016

  Är det torrstick ? Jag har en annan av rexonas torrstick. Det är det enda som funkar för mig. roll on gav jag upp för många år sedan.. Håller tummarna för att den deon ska fortsätta funka för dig. ❤

  • ceciliasalamon · 28 april, 2016

   Det är som en vit halvtorr kräm typ som är rätt täckande så man kan inte ha för mycket. Den är inte kladdig!

Kommentarer är avstängda.