Titta hon tränar

Jag har kommit igång med träningen igen! Visst att jag har yogat och promenerat hela tiden, men det var länge sedan jag satte min fot på gymmet. Nu har jag investerat i ett nytt gymkort. Visserligen på ett väldigt basic öppet-dygnet-runt gym utan gruppträning – men det funkar för mig just nu! Jag försöker att träna aningen direkt på morgonen eller vid lunchtid en timme. Eftersom jag kommit igång med frilansandet igen så är det nästan nödvändigt att bryta av tiden framför datorn mot något fysiskt. Än så länge har jag inte vågat mig på maskinerna utan jag springer ett par kilometer på löpbandet och sen kör jag styrka och skön stretch på mattan. Det behöver inte vara så krångligt. Just nu har jag inga mål förutom att ta mig dit måndag – fredag, om jag har möjlighet till det. Det är mycket som känns tungt just nu. (Ekonomiskt framför allt.) Så jag försöker att hålla fast vid mina rutiner och de saker som jag vet får mig att må bra. Träning, vänner och frisk luft är tre bra grejer att hålla hårt i.

img_7470