Säng + sängbord

Jag har nästan inte visat er något alls från lägenheten, men det beror helt enkelt på att vi knappt har fått något i ordning än. Vi har en säng, en soffa och ett matbord (en stor kista som vi målat om) och lite smågrejer. Annars ekar lägenheten rätt tom. Vi har lagt hela inredningsbiten på hyllan tills vi båda fått en stadig inkomst, men snaaaaart kan vi alltså börja fixa iordning här hemma. Åh, vad jag längtar! Det är en ljus tvåa med balkong och vackert trägolv.

Jag tänkte börja med visa er vår säng och mitt sängbord som jag gjorde i ordning idag! Sängen är Ikeas  sängbotten ”Tarva” i ljust trä som vi har målat om. Vet inte om det syns så tydligt på bilderna men vi har målat i ljusblått/grått. Det här är alltså en förebild.

TarvaOch här är sängen efteråt, målad!

img_7585

….. Och med sängbord. Köpte allt på en second handbutik för 25 dollar. Sängkläderna kommer också från IKEA och heter ”Nyponros”. img_7586

img_7589

Jag samlar allt i kategorin ”inredning”, och förhoppningsvis blir det mer av det snart!

En kommentar

  1. Johanna · 10 maj, 2016

    Hur tänker ni kring att inreda en lägenhet i ett land som eventuellt (troligen? Eller?) är ett land där ni befinner er i tillfälligt? Intressant att höra :)

Kommentarer är avstängda.