Yarra valley

Vi behövde ha en dag där vi slapp tänka på alla stora beslut som stundar, så vi gjorde en dagsutflykt till ett
ställe drygt 1,5 timmar bort med bil – Yarra Valley. Det var pittoreskt och vackert, och väldigt behövligt för oss att få ett fin sista helg tillsammans i Australien. Vad som än händer så är vi fortfarande bästa kompisar som har väldigt roligt tillsammans. Först åt vi lunch på ett charmigt ställe som hette ”Mocha & lime”, sedan strosade vi runt och tittade i roliga affärer. Det fanns bland annat en godisaffär som hade varit en ren dröm för Cissi 12 år att gå in i. Vi avslutade med en lång skogspromenad där vi hittade några söta hästar att klappa på. När vi kom hem åkte J. iväg till affären och köpte massor av godsaker (vin, ostar, kex, oliver, frukt, grönsaksstavar och hummus) medan jag tog en dusch. Vi såg en film och det kändes nästan som en vanlig lördagkväll. Vi vet båda att det är vår sista här i lägenheten men vi gör vårt bästa för att tänka på annat. Vi har pratat om allt hundra gånger fram och tillbaka och ältat varenda detalj så det känns inte som att det kommer något positivt av att fortsätta diskutera ämnet just nu. Ärligt talat så tror jag att J. mår mycket sämre än vad jag gör i det här läget. Även om jag har varit otroligt arg på honom så är jag inte det längre. Jag ser hur han våndas och jag känner att han verkligen bryr sig om mig. Och jag inser också att det inte är ett lätt beslut för honom att fatta att bara ge upp allt och flytta till Sverige. Det är lika jobbigt för oss båda, och det finns inget rätt eller fel. Båda måste må bra i sig själva för att kunna ha ett förhållande. Vill han flytta med mig hem så måste han komma till insikt om det själv. Att tjata, hota eller försöka övertala någon om ett så stort beslut är inte rätt väg att gå. Det är ju inte direkt kul att få titeln ”hon som förstörde mina drömmar” om han flyttar hem och det visar sig inte funka mellan oss. Därför vill jag bara att de här sista dagarna ska vara så bra och ”normala” som det bara går. Jag är trött på att gråta och bråka. Jag har haft fyra fantastiska månader och vill inte lämna Australien med en dålig känsla.

Det kommer att bli precis så som det blir.

img_4296

En kommentar

  1. Moa · 21 maj, 2016

    Jag kan tänka mig att det är otroligt svårt även för honom också. förståelse <3

Kommentarer är avstängda.