Från mobilen sen sist

Eftersom jag varit så kass på att blogga så kommer här ett till inlägg om dessa tre dagar. Hoppas ni inte blir allt för förvirrade! Och ursäkta förseningen :). Det här är vad jag hittat i mobilkameran sedan sist.

Fika på Gunnarssons. Klassisk fika med bryggkaffe och bakelse var det första jag unnade mig när jag kom hem.


Promenad runt Årstaviken. Som jag har längtat efter ”min” runda! Det var till och med härligare än jag föreställt mig. 


Åka fyrhjuling med min kompis Kalle. Det här monstret blev jag skjutsad på här om dagen. Och den går lika fort som en bil. Jag var fruktansvärt livrädd och hade dödsångest men det var också ganska kul. 


Var på Vernissage för min farbror som ställde ut. Bilden här nedan föreställer min pappa!

Och nu hem och gulla med Yrsas tvillinbebisar! Jag har köpt med mig sushi, kaffe och efterrätt till oss. Det ska bli väldigt mysigt.