Sthlm ♥

Hemma. Ja, sedan tre dagar. Det känns till och med bättre än väntat.

Jag DRABBADES av det ändlöst vackra med våren i samma sekund som planet nuddade marken. Det är ju kor och gröna ängar längst vägen från Arlanda. Tänk att jag aldrig lagt märke till det förut? Stockholm är ju inte bara trafik och höghus – det är syrener som doftar, vatten överallt, mysiga gränder, parker, täta skogar och puttinuttiga villaförorter med rådjur på tomten. Man kan VÄLJA. Det är så lätt att bli blind och få tunnelseende och bara se det negativa.

Visst, jag bor i mitt gamla flickrum och tjafsar med mamma och pappa om att inte slösa på varmvattnet, och jag har 500 kronor på kontot och jag har inget jobb. Och jag vet inte om jag är singel eller inte. Och jag borde verkligen, verkligen, klippa håret.

Men jag är ganska lycklig ändå. Jag är hemma och jag är på rätt väg.

5a1cdb935a61d82e863d2c27c44fa4a6
4a58cd2290f51591979d733f0ca143b9