Drinkvagnen

20130719-140955

↑ För flera somrar sedan blev jag förälskad i den här drinkvagnen som jag hittade på en loppis i Mora. Jag kånkade med den hela vägen hem till Stockholm och sen dess har den bott i min lägenhet. Trots att jag tyckt att det är en fin möbel så har jag aldrig riktigt veta vad jag ska ha den till eller vad jag ska dekorera den med. Mest har jag haft ljus, en trave böcker och en lampa på den. Men nu tänkte jag att det var dags att bli så där vuxen och faktiskt använda den till det som den är till för.

Jag är kanske inte helt klar, men så här ser den ut nu. Vinflaskor, bubbel, glas, en hink värmeljus, sugrör, godis, glaskaraff (ska fylla den med gin!) och två fina vaser. ↓Polkagrissugrör och kristall-karaff från Lagerhaus. Godisskål och rund vas fyndat på Myrorna, liten grön vas från en blomsterbutik.Värmeljus i en stålhink från Granit.

Här har jag tvättat ur och återanvänt en glasburk med pesto till att ha sugrören i.

På fredag kommer några tjejkompisar över så då kommer den här nog komma till användning!