Min helg  ♥

I fredags hade jag en fördrink (vad moget det låter… ? Men ”förkrök” låter ju så extremt pubertalt och bröligt?!) – hemma hos mig. Jag ville fira att jag fått tillbaka min lägenhet igen och sommar- inviga balkongen också! Trots att regnet hade hängt i luften hela dagen så tittade solen fram på kvällen och vi kunde tränga ihop oss vid mitt lilla balkongbord med vin och massor av gott att äta. Mys! Vid elvatiden tog vi en taxi till Slakthuset och sedan en nostalgitripp till Lemon bar. Glömde så klart att fota, så det blev bara en suddig bild från hela kvällen. Men så här tjusigt hade jag gjort i ordning innan i alla fall:

Surdegsbröd, marmelad, brieost, salami, färskost, mozzarella, körsbärstomater, oliver, tapenade, smågodis… Åh nej, nu blev jag hungrig igen :(

Solen tittade fram! (Sen började det ösregna)(Min barndomskompis Lina försöker imitera en fjortisbild som hon hittat i ett fotoalbum. Om ni undrar på minen alltså. )

På lördagen var jag mest tröttbakis, men kom iväg till Scandic Sjöfartshotell där jag satt och jobbade några timmar. Det är verkligen ett tips! Att åka till en hotellbar alltså och jobba. Kaffet är billigare än på café och du blir behandlad som en viktig person.

Och sedan är vi framme vid idag söndag. Den började med brunch på STHLM Brunch Club med min kompis Sanna. Gud, fick en skamsköljning nu när jag inser att jag bara har selfies på mig själv och inga bilder på mina vänner i mobilkameran. Vad säger det om mig som person egentligen?

Det var i vilket fall som helst hemskt trevligt. Det kommer nog inte bli mitt nya favoritställe (lång väntetid på bord och lite allmän förvirrad service) men ändå gott gott gott!

Men innan vi fick vårt bord så gjorde jag en så himla typisk Cissi-grej. Både jag och Sanna var helt felklädda pga konstig kvav värmebölja under dagen – trots att himlen hade varit grå och regntung när vi gick hemifrån. Så jag hade vinterkängor, kofta och jacka på mig och svettades på ett äckligt sätt. Därför sprang vi in på Indiska för att på fem minuter hitta något mer somrigt att ha på oss. Jag gör ofta sånt här. Det är väl därför jag aldrig har några pengar antar jag. Det blev i alla fall ett par solglasögon och sandaler.

Och så här såg jag ut när jag poserade utanför Indiska:

Och så här såg maten ut:


Obligatoriska gröna juicer i glasburkar så klart.

Sedan gick jag på Stand up på Big ben med min granne. På bild ser ni Johan Glans som överraskade med att gå upp på scen. Vi åt thaimat också på en uteservering och så gick vi runt Årstaviken, men det tog jag inga bilder på.

Och så en liten selfie! Är nöjd med två saker.
1. Mitt slampiga nya linne från H&M. Gillar att det ser ut som att jag har bröst i det.
2. Mitt hår! Jag vet att jag skrev att jag hatade det för en vecka sedan, men nu har jag vant mig.