Köksskåpet

Sista inlägget i inredningsveckan!

Jag fick feeling och målade om mitt praktiska men åh så fula köksskåp i en ljusblå/babyblå färg. Det är fortfarande inte hemmets vackraste möbel om man säger så, men jag tycker det blev väldigt mycket finare. Nu kanske någon målarexpert kommer förakta mig men jag använde vanlig väggfärg som jag handlade i en järnaffär på Folkungagatan. En provburk kostade 25 kronor och jag behövde två stycken till denna. Nästan gratis! Sandpapprade snabbt, torkade av med en trasa med målartvätt och strök sedan på med tre lager färg. Det viktigaste för ett bra resultat är att vara noggrann med tejp över handtag och kanter så att det inte kommer någon färg utanför.

FÖRE:

EFTER!Vet ni vad det är dags för nu…? En hälsovecka här på bloggen! Kommentera gärna om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om. Det här ska bli roligt!