Jag har saknat er

Nästan ett år har gått sedan jag skrev här sist. Så mycket har hänt så klart. Jag har gått och blivit yogalärare, bara en sån sak! Jag har saknat att skriva här, och jag har saknat er! Men jag måste hitta en bra form för det. Vill inte fastna i fällan att bloggen suger energi och matar egot genom att fokus läggs på det ytliga och skrytiga. Jag vill att bloggen ska fokusera på välmående, tankar och känslor. LIVET som det är när det både är fult och fint. Det där som jag vet att ni tycker om att läsa om. Och så älskar jag ju alla typer av tips och husmorsknep. Så det kommer det också bli mycket av. Så, välkomna tillbaka älskade, älskade ni. ♥

IMG_0700

5 kommentarer

 1. E · 23 april

  Ååååh jaaaa kul!!! Välkommen tillbaka! :)

 2. Elin · 23 april

  Åh så roligt!!

 3. Josefine · 24 dagar sedan

  Yes! Äntligen!!! Så pepp.

 4. elin · 18 dagar sedan

  Jätteroligt!! =)

 5. Tina · 12 dagar sedan

  Så glad jag blev då jag klickade in mej här på lunchpausen för att kolla om du eventuellt hade skrivit nåt de senaste 5 månaderna! Welcome back!

Kommentarer är avstängda.